Hagelbergs

Tänker du som jag?

Ventilering

irritated

Jag måste få ventilera lite i det här inlägget. Jag är så trött på att folk ska lägga sig i hur andra människor är och vad dom gör. Kan folk inte bara sköta sig själva?

Ja – jag talar ur egen erfarenhet. Jag fick höra att jag var krävande. Krävande? Jag vet vad jag vill och jag tänker göra det jag kan för att få det. Är det någonting som är fel med det? Passar det inte behöver du inte stå vid min sida. Jag klarar det helt själv, det lovar jag. Men jag är fortfarande en människa precis som alla andra. Om jag ser ett problem så löser jag det så att situationen blir till min fördel. Det är väl klart jag gör. Jag tänker inte sitta kvar och vänta på att någon annan ska lösa det åt mig, eller hur? För vem löser det åt mig? Ingen. Precis. Ingen. Alla måste ta ansvar för sina egna drömmar, man kan inte sitta och vänta på att någon god fe ska komma och vifta med trollspöt och världen blir helt plötsligt bättre. Det funkar inte så. Alla tar ansvar för sina egna drömmar, mål och tankar. Även jag. Så vem tycker sig ha rättigheten att tala om för mig hur jag planerar att uppfylla mina egna drömmar? INGEN. Men folk gör det ändå och då lämnar dom mig sen kvar med en krossad väg till mina drömmar och ett risigt självförtroende. Då sitter jag där och skäms över den jag är istället för att vara glad att jag försöker lösa problemet. Folk ska ta mig fan alltid ta sig friheten att trampa på allt som gör någon annan glad. Jantelagen forever va?

Jag skulle aldrig ta mig friheten att tala om för någon att; du är för krävande. Du är för det. Du är du för ditt. Du är för datt. Man gör inte så. För vem är jag att tala om för en person hur han eller hon är? Ingen. Jag är precis ingen och jag har ingen som helst rättighet att klanka ner på någon som är målmedveten. Antingen står jag vid sidan om och hejar på eller så går jag därifrån. Så enkelt är det. Passar det inte så kan man dra. Inget snack om saken.Comments are closed.