Hagelbergs

Tänker du som jag?

Vardag, vardag, vardag!

Japp, så känns livet just nu. Lukas har jobbat mycket helg vilket har resulterat i vardagskänsla på helgerna också. Det är ju såhär ibland, men jag hoppas att det släpper snart. Jag vill ha tillbaka helgerna som våra lediga stunder. De är ju näst intill heliga! För att underhålla mig själv när ungarna har varit på olika håll under helgerna så har jag försökt att träffa vänner så mycket som möjligt. Det hjälper bra med att Louise är mitt uppe i en flytt, då kan man hålla sig sysselsatt med det. Hon skulle på ett möte i eftermiddag med Husman Hagberg Stockholm och efter det skulle hon ringa. Hon försöker nämligen sälja sin nuvarande lägenhet, men mäklarna som hon hade från början fick den inte såld. Så nu ska hon byta och har valt Husmanhagberg. Vad jag har hört så ska ju de vara bra, sen förstår jag inte hur man som mäklare kan sitta på en så fin lägenhet som Louise har, utan att sälja?! 

Så i helgen hoppas jag på mycket piff av hennes lägenhet inför kommande visningar. Jag tror Lukas skulle ha detta schemat fram tills oktober, så ännu en anledning att längta tills dess!

homeOne Comment