Hagelbergs

Tänker du som jag?

Tog långhelg

Vi tog en liten extra långhelg och stannade kvar på landet. Det är så mycket som behöver fixas och Anders har påtat som tusan med huset nu de senaste dagarna. All ledig tid. Det har jag också gjort men jag och barnen har fixat lite i rabatterna, med blommor och såna saker.

Jag bestämde mig för att jobba lite härifrån istället för att åka hem och gå till kontoret. Det går bra att göra så ibland och jag har inte jobbat hemifrån på länge. Barnen är ute och leker i skogen, Anders fixar och jag jobbar lite. Eller ja, nu har jag tagit en liten paus för lunch och sådant.

Jag sitter inne här på internet nu och shoppar lite. Anders bad mig köpa billiga sportkläder om jag hittade något, han ska ju sätta igång med utomhuslöpning istället för att köra inne på gymmet. Till mig själv hade jag tänkt att klicka hem några härliga sommarklänningar av maxi-variant i fina färger. Någon gul, rosa och lila är jag ute efter. Tänkte gå in och kolla runt lite, kanske på Nelly eller något. Någon som vet var jag kan köpa detta?

rosa-maxiklänning-söt

 

Imorgon eller på onsdag åker vi i alla fall hem, har lite saker att fixa med som jag faktiskt inte kan göra från jobbet. Barnen ska åka till mina föräldrar över helgen och Anders och jag ska vara ensamma ett par dagar. Vi hade tänkt att kanske åka till Hasseludden eller något annat mysigt, vi får se. Skönt att bara slappa lite i alla fall.Comments are closed.