Hagelbergs

Tänker du som jag?

Taggad och motiverad!

Hej allihop!

Hoppas ni har det riktigt bra, trots att vädret kanske inte har varit precis så som man förväntar sig i augusti. Förhoppningsvis så blir september mild och mysig. Jag har kommit in i ett ganska bra flow nu, tycker jag. Ett sånt motiverande höst-flow som jag alltid behöver för att orka med att faktiskt komma igång när det har varit såhär kallt och ruggigt. Hur går det för er?

high

Det var tur att jag känner mig så taggad som jag gör när jag upptäckte att vi glömt betala en räkning på vår nya diskmaskin, så det faktiskt blev dags igen för att låna lite. Det var på en såpass stor summa så det känns himla tråkigt om det ska påverka hela resten av månaden. Vi bestämde oss för att låna 5000, så går det snabbt att betala tillbaka. Hade detta hänt i min efter semester-ångest så hade jag nog blivit tokig. Haha! Skönt med pepp-känslor! Comments are closed.