Hagelbergs

Tänker du som jag?

Starta eget och gå en kurs

Jag har drivit företag i många år och det har varit ett självvalt val då jag alltid sett mig själv som min egna chef. Att kunna styra sina dagar efter sig själv är något jag rekommenderar fler att våga ta steget, speciellt om man har barn och vill ha en mer flexibel vardag. Denna pandemi har gett mig många utmaningar och gråa hårstrån på vägen men ännu står jag stadigt som egenföretagare. Några av mina vänners äldre barn börjar komma upp i ålder och ska börja bestämma vad de vill göra i framtiden. Det finns många utbildningar i Saltsjöbaden som kan passa dem. Ett av barnen har börjat prata på att gå en kurs för att bli byggarbetsmiljösamordnare i Nacka. Någon som gör riskbedömningar för att förhindra olyckor på en byggarbetsplats är viktigt att ha under ett bygge. Jag själv uppmuntrar dem till allt de vill och kommer hjälpa dem till att starta eget den dagen de själva går i liknande banor. Det finns mycket startkapital för att komma igång, både starta eget bidrag och starta eget kurs för företagare.

En tom kurssalComments are closed.