Hagelbergs

Tänker du som jag?

Ska ge den ett försök

Förra veckan pratade jag ju om matkassen och jag har räknat lite på det och pratat med Anders och han tyckte att vi i alla fall kan testa. Så jag gick precis in och beställde, ska bli spännande att se vad vi får! Hoppas barnen gillar den också.

Jag har lite tråkiga besked att dela med mig av till er. Jag och min syster har hamnat på dålig fot med varandra. Vi hamnade i ett stort bråk i helgen och jag känner mig så ledsen över det. Hon har en tid varit i en svacka ekonomiskt som hon hade lyckats tagit sig ur. Sa hon. Nu visade det sig att hon gått och tagit snabblån bakom min rygg trots att jag erbjöd mig att hjälpa henne med stöd. Hennes ursäkt var att man kom direkt till ansökan via deras hemsida och om hon tog hjälp av mig kände hon att hon var tvungen att förklara allt för mig hela tiden.

kidding

Jag blev SÅ ledsen och upprörd av hennes handlingar och ord. Jag är hennes syster, det ska vara mig hon vänder sig till i första hand. Jag är såklart glad att hon fick hjälp men jag ville att jag skulle vara den som hjälpte henne.One Comment

  • […] tok för mycket ändå, så nyttigt vet jag inte, jag. I vilket fall som helst så snackade vi om syrrans situation och kom överens om att vi allihop skulle kolla upp hur det ligger till med priser på lån för […]