Hagelbergs

Tänker du som jag?

Kylan kryper sig inpå!

Hej alla glada!

Hur har ni det, såhär nära inpå julen? Jag känner mig ganska stressad, fast på ett lugnt sätt liksom. Jag tror det kallas positiv stress, det är mycket som är kvar att ordna samtidigt som jag känner att det kommer gå.  Det blir nog på håret, men samtidigt så är det inte omöjligt! Något som jag inte trivs med just nu är hur kallt det är just nu. Det är främst om morgnarna som det verkligen är helt ofattbart kallt. Jag vet inte om det är dåliga tätningar i våra fönster här hemma, men att komma upp på morgonen är nästan helt omöjligt. Det är så varmt under täcket och så förbaskat kallt ovanför. Jag sa till Lukas i morse att det nu är dags att installera golvvärme, i hela huset gärna. Haha, men i minsta fall i badrummet så att man inte blir en ispinne varje morgon efter duschen. Det hade uppskattats. Men vi får se vad Lukas säger, han skulle kolla på det men inte lägga så många knop på det förens efter jul. Håll tummarna med mig att han hittar något kanonerbjudande! Annars får jag nog få honom att lida av det lika mycket som jag gör .. hehe! Kanske såhär: 

kllComments are closed.