Hagelbergs

Tänker du som jag?

Konstiga 90-talister

Jag läste i Aftonbladet att det är minst 60 procent av 90-talisterna som inte tänker rösta i valet. På ett sätt kan jag förstå dom och på ett annat låter det för mig helt otänkbart att man inte ska vara med och påverka Sveriges framtid. Men dom säger att det inte är någon mening med att rösta eftersom att det ändå inte händer någonting. Här säger Natalie Karlsson vad hon tycker och tänker. Samtidigt är jag rädd för att vi behöver alla röster vi kan få. Man måste säga sitt helt enkelt.

Men Natalie sa att de unga människorna inte har något som inger hopp. Det finns ingenting i politiken som riktar sig mot unga människor, hjälper dem att lättare få ett jobb, hitta en lägenhet, bli mer självständiga, ingenting! Så jag förstår att dom inte vill vara med och påverka för ingenting påverkar till deras fördel.

valetJag har i alla fall röstat i EU-valet, har du gjort det?Comments are closed.