Hagelbergs

Tänker du som jag?

Knapert på kontot och utgifter.

Det är ingen bra kombination när man stöter på en himla massa utgifter och kontot inte riktigt håller med. Det var några kvartalsfakturor som visst bestämde sig för att komma på samma månad, som jag i vanliga fall ser till att de inte gör. Utöver fakturorna så har jag ju själv inte direkt hållit hårt i mina pengar på senaste, så det ekade nästan tomt när fakturorna skulle betalas. Jag bestämde mig för att ta ett snabblån för att klara fakturor och klara mig tills nästa lön jag kan plocka ut. När jag kollade runt så hittade jag faktiskt ett nytt bolag som hade riktigt  sjysst ränta och såg seriöst och bra ut! Så det blir nog ett litet lån för att komma upp över ytan igen. Det är ju verkligen inte alltid så himla harmoniskt att vara egenföretagare, egentligen är det 100% härligt väldigt sällan. Men värt det, enligt mig. Att inte svara till någon annan än sig själv.

Middagar för veckan har vi ju Linas matkasse till, men vi får nog försöka spara lite rester till lunchlådor eller laga något mer, billigt, som vi kan ha som lunch. Det gäller ju att spara in där man kan när man ligger lite back. Anders och jag tänkte till exempel gå ut och äta på fredag, men det får vi nog vänta med tills det är lite lugnare.

moneyComments are closed.