Hagelbergs

Tänker du som jag?

Josephine ger sig inte

Nu har vi haft väldigt många duster här hemma med Josephine när det kommer till iller som husdjur. Både jag och Anders har sagt nej till henne flera gånger men hon vill inte lyssna. Till sist visade jag en bild av en bebis som vart biten av en iller i ansiktet och då slutade hon tjata, då vart det läskigt istället. Två sekunder senare kom det: Men kan vi inte köpa en vit kattunge då?

Vi sa båda nej men jag och Anders pratade om det och det är inte omöjligt att vi kanske slår till och köper en katt. Vi har pratat om det till och från ganska länge men aldrig bestämt oss för att slå till. Jag ska sätta mig ner och läsa igenom vilka olika raser det finns och vilken som skulle passa oss bäst. Finns det någon katt som är mer en familjekatt?

kattComments are closed.