Hagelbergs

Tänker du som jag?

Inne på lagning.. Igen

Nu har jag fått lämna in bilen på lagning igen. Det kom så olägligt nu, jag har ju massa viktiga möten som jag måste ta mig till, skjutsa Josephine till ridningen och Theo ska precis börja spela fotboll. Så TYPISKT! Vi har tidigare beställt hem massa reservdelar på http://www.skruvat.se/Reservdelar-C145.aspx men nu kände jag att jag inte har tid att vänta. Anders var så himla gullig och försökte allt med allt han hade i lagret men han lyckades inte fixa den. Och han är ändå väldigt bra på bilar.

Men det gick helt enkelt inte och jag har lämnat in bilen på lagning på en verkstad nu och fick en lånebil, tack och lov. En riktigt dålig lånebil men en bil som fungerar i alla fall och jag kan inte önska mer just nu.

lånebilComments are closed.