Hagelbergs

Tänker du som jag?

Hur gör man med smådjur?

Jag tänkte på vårt senaste familjetillskott Britta. Försäkrar man smådjur eller hur gör man? Jag förstår ju själv att vi inte kan försäkra henne där vi har våra försäkringar, på www.modernaforsakringar.se/, men kanske på Agria eller så? Dom har en försäkring som gäller smådjur, men min fråga är om det är nödvändigt? Hur har ni gjort med era barns försäkringar?

Josephine har börjat tjata om en iller. Det är så mycket djur fram och tillbaka nu så jag vet inte riktigt vart jag ska börja! Tydligen har en av hennes klasskamrater fått en iller och Josephine vill såklart också ha en. Läste lite om hur man tar hand om en iller och det känns som ett lika stort jobb som att ha en katt ungefär och för mig känns det inte aktuellt. Josephine blev måttligt glad när jag presenterade detta för fröken.

iller

Nu ska jag gå in i fred och erbjuda en kopp varm choklad.One Comment

  • […] på något vis. Men jag ska inte tjata om det här igen, vi har ju redan gått igenom det här för en månad sen. Men är det någon som använder sig av Agria? Jag kollade lite priser och om man skulle inkludera […]