Hagelbergs

Tänker du som jag?

Helgplaner och mäklare!

Hejsan alla vänner!

Kan ni förstå att januari snart är över? Känns helt overkligt att det redan har gått en månad sen nyårsafton. Dock har jag ju faktiskt fått en jäkla massa gjort i januari, men det är väl det. Att jag har haft så himla mycket att göra så att tiden verkligen bara har flugit förbi. Och det har varit mycket sjukstuga här hemma så allt har liksom gått i ett. Nu är alla friska och glada och redo för helgen då det står familjemys på schemat. Får se om det blir bowling eller bio, men något kul blir det allt! Längtar som en tok tills helgen! ♥︎

week

 

Apropå något helt annat så har jag fått reda på att en gammal väninna ska flytta till stan igen, och ingen är gladare än mig. Så nu har jag ett projekt med att hjälpa dem att komma på plats. Jag rekommenderade samma mäklare som Louise använde sig av, nämligen HusmanHagberg. Så vi får se hur det går. De ska ju både sälja sitt nuvarande hus och hitta en ny lägenhet eller hus här. Spännande! Och underbart att det inte bara är vänner som flyttar ifrån mig! Hur har ni det? Visst känner man av att vi går mot ljusare tider? ☼Comments are closed.