Hagelbergs

Tänker du som jag?

God förmiddag

God förmiddag alla läsare!

Nu är det måndag igen! Ny vecka, nya möjligheter som dom säger! Det är ett motto som jag tar tillvara på, fast jag säger mer Ny dag, nya möjligheter. De flesta jag känner väljer att göra förändringar, nystarter och så vidare på just måndagar. Jag klandrar dom inte, jag var exakt likadan själv förut. Men nu har jag lärt mig att varje dag är ny, varje dag är ett oskrivet blad. Jag kan väl lika bra börja på ny kula en onsdag eller en fredag som en måndag?

Nåväl, idag är det i alla fall måndag och jag är en av de där jobbiga människorna som älskar måndagar. Fråga mig inte varför för det har jag ingen aning om. Jag går alltid upp tidigt, fast det gör jag förstås varje morgon, och förbereder frukost till familjen. Efter morgonduschen går jag alltid in och väcker barnen och sist, men verkligen inte minst, Lukas.

Mornar är helt underbara. Jag stiger gärna upp en timma tidigare bara för att kunna göra varje morgon till en bra morgon. Det ger mig ingenting att starta dagen med stress!

Helgen har i alla fall vart härlig och fullspäckad med kalas! Josephine fyllde år i fredags så på lördagseftermiddagen hade hon en hel drös med vänner här så det var fika, prylar och tolvåringssnack både till höger och vänster. Jag kan lova er att hela familjen somnade riktigt gott på kvällen. Söndagen var lugnare. Då kom familjen över på fika och presentöverlämnande.

Josephine fick så mycket fina saker! Vi gav henne en iPad som hon har önskat sig hela vägen sen förra året. Hon trodde aldrig att vi skulle ge henne en eftersom vi har vart väldigt emot att hennes liv ska kretsa runt en elektronisk pryl men vi visste att hon så gärna ville ha en. Vi satte dock upp regler för användning, det tycker både jag och Lukas är viktigt.

ipad

Igårkväll, efter gästerna hade begett sig hem, hade vi alla söndagsmys i soffan. Dock så vart det inga mer sötsaker, det fick räcka med all fika under helgen. Däremot dippade vi morötter och gurka, det är minst lika gott!

Idag blir det läxläsning för Josephine. Theo skulle följa med en kompis hem och Lukas hämtar honom innan middagen är det sagt. Hm, juste.. Middagen. Vad ska man laga!? Tips någon?

grillatLeave a Reply