Hagelbergs

Tänker du som jag?

F. Hagelberg

hagelberg

Hej och välkommen till min blogg!

Jag heter Fia och det här är som sagt min blogg!

Om du vill veta lite mer om mig kan jag avslöja att jag bor i Saltsjöbaden med min familj, min make Lukas och barnen Theo, 8, och Josephine, 12. Josephine har dessutom adopterat två guldfiskar som hon älskar.

Jag arbetar med mitt egna företag och jag trivs jättebra med att vara egen företagare, trots att det kan vara lite kämpigt till och från. Men så är det med livet, man får jobba för det man vill ha.

På fritiden tycker jag att det är skönt att koppla av. Jag går gärna till parken med familjen och har picknick, åker till badhuset och simmar och badar eller bara tar mig någonstans med familjen. Så länge vi är tillsammans mår jag som bäst!

Resa är något av en familjefavorit! På somrarna åker vi gärna på antingen weekendresor eller längre resor, och på vintern föredrar vi att resa till Idre fjäll eller någon annan spännande skidort. Idre fjäll är dock favoriten!

Här på bloggen kommer uppdateringar om mitt liv att komma och jag blir mer än lycklig om du vill följa med mig i min vardag! Var inte rädd för att lämna ett litet fotavtryck i form av kommentarer, det gör mig bara glad!