Hagelbergs

Tänker du som jag?

En sån dag ..

frust

Alltså vissa dagar så tror jag verkligen att universum verkligen anstränger sig för att göra så att allt går fel. Idag har jag haft en sån dag som får en att bli så uppgiven att man liksom domnar av till slut. En sån dag där det enda jag längtar tills är när dagen är slut och jag får dra en filt över huvudet. Det började med att jag vaknade vid fyra och kunde för allt i världen inte somna om, med tanke på att jag inte somnade förens vid ett så vet jag ju redan där att dagen kommer bli ansträngande. Kaffet var slut här hemma, vilket ju kan hända. Men inga affärer hade ju öppnat mitt i natten, så jag fick nöja mig utan. Åker till jobbet tidigt för jag tänker att jag kan vända det till något bra, men det slutar med att min dator hänger sig på ett sånt sätt som bara IT kan ordna, IT som kommer vid halv nio. När det gått några timmar så ringer det hemifrån om att det är stopp i avloppet på badrummet, så klart. Så jag sätter igång och letar upp ett företag som sysslar med spoltjänst i Stockholm, som också hade jour. När det kaoset är hanterat så inser jag att jag ska ha ett möte som anordnaren glömt bjuda in mig till, och då är jag ju inte särskilt förberedd heller. Hela dagen har verkligen gått i samma tecken, det ska bara bli fel. Så nu sitter jag här hemma i soffan och inväntar tillräckligt sen tid för att få lov att gå och lägga sig. I morgon är en ny dag, i morgon är en ny dag … Comments are closed.