Hagelbergs

Tänker du som jag?

En bra dag, idag!

Hej alla glada!

Vilken bra dag jag har idag, måste jag säga! Jag känner mig himla glad, faktiskt! Och peppad på det mesta! Dock har jag inga stora planer för dagen, men det jag måste göra känns inte lika tungt när man känner sig såhär glad. Jag måste både veckohandla och åka inom verkstan och kolla hur länge det kommer dröja innan bilen är kry igen. Fick nämligen lämna in den i måndags och tydligen var problemet slitna bromsbelägg. Det enda jag kände var att bromsarna inte tog så bra som de ska, och det känns ju bara obehagligt att köra då. 

idea

 

Så nu hoppas jag att bilen kanske till och med beräknas vara klar idag och att det inte kostar sådär hemskt mycket som det brukar. Det är tydligen säsong för att lämna in bilen nu, helt sjukling kö innan de ens kunde kolla till min. Hur ser era planer ut för dagen?Comments are closed.