Hagelbergs

Tänker du som jag?

Busy vecka framför mig!

Hej alla vänner!

Åh, vad jag älskar detta höstvädret, alltså! Att vakna en söndag och se hur solen skiner samtidigt som det faktiskt ser riktigt kallt ut. Det är verkligen det vackraste med hösten, tycker jag. Blandningen av solsken och kyla! Hoppas att det fortsätter precis såhär länge, för det blir så tråkigt sen när solen faktiskt inte visar sig speciellt mycket. Håller ni inte med?

I vilket fall som helst så håller jag på att packar inför morgondagens konferens. Vi kommer vara borta i tre dagar och ha en massa teambuilding-övningar samt få en större inblick på förändringarna som kommer under kvartal 4. Jag är en sån som tycker konferenser är himla härliga, det är det faktiskt inte många som gör. Men att åka till något lyxigt ställe och ha en välplanerad dagordning, det finns ju knappast mycket att klaga på när det gäller det. Det kan ju så klart också bero på att jag bara hänger med på konferensen som en konsult, det kanske gör skillnad. Eftersom jag har mitt egna företag så är jag inhyrd av företaget jag ska åka med. Jag kan drömma om när jag själv bjuder till konferens, typ här kan du annordna konferens som verkligen kommer bli något man minns. Det ser ju helt otroligt fint ut där! Visst? 

 

konfComments are closed.