Hagelbergs

Tänker du som jag?

Blev så ändå

Ja hörrni, vad ska man göra? Den här jäkla bilen alltså, känner för att skrota den nu. De sa att det blir billigare om jag hittar egna bildelar i Stockholm än att de på verkstaden ska fixa dem så jag beställde dem från Skruvat ändå. Med exakta och ordagranna instruktioner från bilverkstaden. För nu orkar inte jag hålla på längre, nu fixar dom den helt enkelt. Lämnade precis alla grejer hos dom och dom sa att den borde vara klar under veckan. Borde? Den SKA vara klar under veckan, har inte längre tid att vänta. Den har stått inne i över 2 veckor nu. Förbannade bil alltså. Försöker att tänka positivt men det är otroligt påfrestande på tålamodet när ingenting händer. De jobbar säkert så fort de kan, det säger jag ingenting om, men är så irriterad på hela situationen. Riktigt tröttsamt är det. Dessutom glömde jag att ta deodorant imorse innan jag hastade iväg till verkstaden så jag luktar inte smultron idag direkt. Men det är ju inte heller deras fel. Men det spär på min irritation.

Nåväl, nu ska jag försöka tänka på något annat. Typ jobbet. Har väldigt mycket att göra idag, bokade in två möten på samma dag vilket känns väldigt dumt. Speciellt idag också, har alltför mycket att göra. Ikväll ska jag och barnen försöka hitta en present till morfar. Anders är iväg på konferens så det är bara jag och barnen ikväll. Kollade lite med min mor vad pappa kan tänka önska sig och hon gav förslag på norröna jaktkläder så ska kika lite efter det. Men det blir efter middagen. Josephine önskade makaronipudding med skirat smör ikväll och Theo instämde omedelbart så måste handla lite snabbt efter jobbet.

makaroniComments are closed.